Ca la proşti, scuzaţi, ca la Electrica

Asta se întâmplă într-un oraş de 5 stele. Însă trebuie să retezăm din ele când e vorba de servicii. 48 de ore fără curent electric şi bătaie de joc.

Am mai avut probleme cu Electrica acum vreo doi ani. Pe atunci am petrecut o noapte fără curent, m-am enervat de vocea dispecerei, dar a trecut. Sâmbătă seara face ghinionu’ să bubuie ceva transformator. Tot blocu’ rămâne fără curent. Şi încep telefoanele la sesizări. De data aceasta îmi răspunde un robot care mă anunţă cum Electrica vrea să-şi îmbunătăţească serviciile bla bla bla bla….şi că mă înregistrează. Fă ce vrei, numa răspunde odată!!!!! Povestesc despre ce e vorba, spune că deja sunt sesizăei şi că „echipa a pornit”. Asta se întâmpla la ora 9 seara. Pe la 11.00 soseşte echipa (lung drumu dintr-un cartier în altu’)

Ştiţi vorba aia „A venit bou şi a plecat vacă”, cam aşa s-a întâmplat şi la noi. Ne resemnăm cu gândul, vecinii ies pe balcon cei de la etajele inferioare ies în faţa scării şi povestesc.

A doua zi, mă trezesc şi mă bucur că măcar am foc să-mi caf cafea. Cafea dulce dulce, lasă, lasă…că o veni şi curentu’. C[ numai ce mă uitam la primu episod din seria 5 de la Friends. Ora 11.00 nimic. Sun din nou să-i mai sesizez odată. „Unde? Gladiolelor? De aseară fără curent? Vaaaai, dar cum se poate? Ai făcut sesizare?”

Mda, eu şi încă vreo 100 de oameni. Mă roagă frumos de data asta cucoana să sun în altă parte, la ceva dispecerat. De acolo un domn la fel de drăguţ ca doamna dinainte îmi zice că nu a putut interveni. Căci, vai, tranformatorul este al blocului şi era închis cu lacătul. Mă dau de 3 ori peste cap, fac rost de numere de la administratori, vânzători de apartamente etc etc şi îi dau lu nenea.

Ora 14.00 „Bună ziua, am revenit de pe Gladiolelor, ştiţi blocul fărp lumină de aseară”. „Eeeee, da,da, am vorbit ţi şefu’ domnişoară. Vine încolo cu echipa”. Rrrrrrrr, îmi pierd răbdarea, iar îngheţata e fleşcăită în tot frigideru.

Ora 18.00 „Bună seara, de pe Gladilelor, stăm de aproape 24 de ore fără curent”.  Se pare că s-a schimbat tura. „Cum aşa, în Cluj sunteţi?”. „Da”. „Gladiolelor ziceţi? La noi nu figurează nimic. Vaaaai, de aseară fără curent?”. Rrrrrrrrr, merci!!!!! Deci din nou mă pune să sesizez la 929, să mă agit degeaba…..

Datorită Electrica am mâncat 2 torturi de îngheţată într-o zi şi m-am dus la nani odată cu găinile. Dacă serviciile nu s-au îmbunătăţit, măcar vocile îs mai amabile.

PS: And by the way, azi-dmineaţă nu aveam încă nici o urmă de curent electric. 48 de ore în mijlocul Clujului fără curent. Ca la proşti.

Reclame

3 responses to this post.

 1. Posted by sefu on iulie 20, 2009 at 1:34 pm

  hmm… te-ai mutat in centru?

  Răspunde

 2. Posted by Meme on iulie 20, 2009 at 7:18 pm

  Centrul cartierului Iris 😛

  Răspunde

 3. „48 de ore în mijlocul Clujului fără curent. Ca la proşti.” face tot..:)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: