EYJA 2009 pe ultima sută de metri

10212876-enlarge-your-vision-the-2009-european-young-journalist-award-is-onEuropean Young Journalist Award 2009 a intrat pe ultima sută de metri. Din păcate, până acum numărul de aplicaţii în România pentru acest concurs este încă destul de mic. Un motiv în plus să participaţi!!!

DG Enlargement aşteaptă în continuare aplicaţiile voastre până în data de 31 mai, însă nu lăsaţi pe ultima sută de metri, având în vedere că înscrierea se face on-line, iar supraîncărcarea sistemului duce, evident, la crăparea sa : ). Nu uitaţi de asemenea că anul acesta concursul a fost deschis atât pentru jurnaliştii din presa scrisă şi on-line, cât şi pentru radio.

Ce ai de câştigat? Premiul este o călătorie de câteva zile la Berlin şi întâlniri cu reprezentanţi ai Comisiei Europene. Noi, cei de anul trecut, am avut, printre altele, o întâlnire cu Oli Rehn, comisarul european pentru extindere. Anul acesta se pregătesc altele, poate şi mai importante. Din fiecare ţară în care se desfăşoară concursul va fi desemnat un câştigător. Articolele câştigătoare vor fi traduse în engleză şi publicate într-o carte ce va fi distribuită de DG Enlargement până la ediţia de anul viitor.

Partenerii media ai proiectului în România sunt citynews.ro, Cluj Express, Asociaţia Profesioniştilor din Presa Clujeană, News Arena şi Etajul 6.newsarenacitynews-cj1appcnew-image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: