Un an de city pentru mine

No bun, acum ca am salvat castanul comestibil, putem trece la un alt subiect. Sa discutam spre exemplu cum citynews.ro a implinit un an. Ei, da, veti spune ca asta a fost acum ceva vreme. Si ce daca? si APPC a organizat o dezbatere intarziata cu cateva luni despre un presupus conflict dintre noi si Foaia Transilvana si nimeni nu a zis nimic. Lasand gluma la o parte, City a insemnat ceva pentru fiecare dintre cei care au trecut pe aici. Pentru unii a insemnat provocarea de a dezvolta un produs absolut nou, pentru altii a fost provocarea de a invata sa scrie o stire. Pentru unii a insemnat inceputul carierei, pentru altii revenirea in presa si pentru altii doar o etapa.

Nici macar eu nu sunt aici de la inceput. Cand a aparut citynews eram in redactie la ZIUA de Cluj, la Camera de Comert si era un simplu cititor. Din echipa de inceput doar doi oameni mai sunt inca la city (Iulian Haba si Alexandra Petrusca. Ma rog…..si Alexa :)) si alti cativa zeci de oameni au trecut pe aici. Nu exagerez, cred ca am fost redactia cu cea mai mare fluctuatie de personal. Se munceste pe branci in continuare si vom mai schimba alte zeci de oameni daca e nevoie pana ii vom gasi pe cei care sa faca fatza.

Nu am discutat despre viata mea profesionala de cand am plecat de la ZIUA, si asta pentru ca ruptura a fost brusca si greu de suportat atunci. Si cum spuneam tot pe aici, pe blog, unele lucruri raman nespune. Dar a meritat in final. Si nu pentru functie, ci pentru experienta. SI pentru nervi si pentru bucurii. Si pentru masina gasita busita si pentru propoziile fara predicat. Si pentru valurile facute de rubrica locul secret si pentru munca de la ora 2 noaptea. Si pentru controverse si pentru corectitudine.

E greu sa tragi o privire de ansamblu si sa faci un bilant, mai ales daca nu ti-o cere nimeni. Si cred ca vremea bilanturilor nu a venit inca….City numara acum cinci judete si peste 30 si ceva de oameni. Citynews.ro a inceput cu dreptul, a calcat in strachini si calca in continuare, dar merge inainte pentru ca, asa cum ii place lui Liviu sa zica, e un concept unic…Doar ca se izbeste de marea problema a resursei umane.

Reclame

7 responses to this post.

 1. La multi ani si putine strachini!

  Dar aia cu cea mai mare fluctuatie de personal credeam ca e © clujeanul.ro, mama lor de resurse umane 😛

  Răspunde

 2. Posted by tweetyshor on noiembrie 16, 2008 at 8:41 pm

  Multumesc de urari 🙂 Deci acum, ca nu ne mai batem pe traffic ne batem pe fluctuatia de personal?

  Răspunde

 3. Posted by Baltazar on noiembrie 17, 2008 at 10:55 am

  forza city!

  Răspunde

 4. Io zic sa ni-i trimitem de la unul la altul 😀

  Răspunde

 5. Traiasca citynews.ro ca ne da stiri calde in fiecare zi. Ora de ora.
  Sunt din Alba si citesc in fiecare zi city. Super tare. Stiu minut de minut ce se intampla in oras. La orice ora. E un proiect UNIC. Traiasca redactorii din Alba. Si Cluj si restul…

  Răspunde

 6. Pentru citynews.ro Alba. Numai respect.

  Răspunde

 7. Posted by tiberiufarcash on noiembrie 23, 2008 at 9:14 pm

  pt k am lukrat si eu akolo ceva timp va urez succes mai departe.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: