De ce unele lucruri raman nespuse?

….pentru ca sunt ca picaturile de roua pe care daca incerci sa le culegi de pe frunze se naruiesc. Pentru ca lucrurile care raman nespuse se subinteleg. Pentru ca doua maini stiu sa comunice mult mai bine, atunci cand se intalnesc, decat o mie de cuvinte. Pentru ca lucrurile nespunse se pastreaza in suflet si devin pe zi ce trece mai obsesive. Pentru ca celuilalt ii place sa stie ca te-a obsedat.

…pentru ca acolo unde vorbele nu-si au locul, raman sentimentele pentru toata viata. Pentru ca a le exprima iti da senzatia ca le pangaresti si le transformi in banalitate. Pentru ca lucrurile nespuse vor ajunge mai usor sa atinga fiinta celuilalt. Pentru ca niciodata o pasiune nu va avea finalitate si atunci ce rost mai are sa o spui?!

…pentru ca asteptarea momentului in care le vei spune te face sa devii mai rabdator, mai intelept. Pentru ca lumea e facuta din vorbe, iar pentru ceea ce simti nu exista asemanare. Pentru ca ti-e teama de reactii, pentru ca ti-e teama san nu le pierzi. Pentru ca vrei sa-ti simti inima zvacnind in continuare pentru el. Pentru ca daca le-ai spune nu ai mai avea apoi ce sa verbalizezi.

…pentru ca astepti sa-i intalnesti privirea si sa-ti confirme lucrurile pe care tu nu le spui. Pentru ca iti place sa fii rece. Pentru ca te-ai simti compromis si fara personalitate daca altcineva te-ar citi ca pe o carte deschisa, uitata pe birou. Pentru ca s-ar narui misterul dintre voi si s-ar pierde amintirea.

Pentru ca, pur si simplu, ele trebuie sa ramana valoroase!

Reclame

6 responses to this post.

 1. Pentru ca probabil trebuie simtite 🙂

  Răspunde

 2. Posted by codrinteiu on septembrie 29, 2008 at 6:00 pm

  😐
  subscriu

  Răspunde

 3. Talent din plin. Foarte frumos scris. Promit ca am sa revin pe blogul tau sa mai citesc. Imi place. Pur si simplu.

  Răspunde

 4. Posted by Alina on septembrie 20, 2009 at 6:09 pm

  Am aceeasi dilema acum, la aproape un an de cand ai scris asta… Ai si tu dreptate, dar cum sa rezisti tentatiei de a spune acele lucruri?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: