Cafeaua de duminica…

Undeva pe un deal, deasupra Clujului, doi oameni savurau o cafea dintr-un pahar de plastic. Poate prea amara pentru ea, prea dulce pentru el, cert e ca a fost cea mai buna cafea, iar ziua aceea de duminica cea mai frumoasa …..Erau doua perechi de ochi ce priveau orasul de deasupra si intelegeau din el doua chestii complet diferite.

Batea un vant racoros de primavara, iar pe jos era putina roua, atat ca sa-i ude talpile si sa-i provoace un mic disconfort. Aveau la picioare Clujul, iar in sus – norii si ceata. Aveau toata viata inainte, dar cel putin pentru moment nu vedeau altceva in afara de orizontul pe care oricum oamenii nu-l pot atinge.
SI culorile din jur o cotropeau si vedea totul la superlativ. Prea mult verde, prea mult albastru, prea putin timp…Dilata secundele in minte, sorbea cafeaua. Si privea totul ca si cum acolo si atunci trebuia sa se decida ceva….

Reclame

8 responses to this post.

 1. Posted by unu' rău on mai 8, 2008 at 1:41 pm

  …şi uite-aşa, după toate peisajele clişeizante expuse atât de minunat sub pretextul unei zile de duminică, chiar s-a decis: domnişoara e redactor-şef… hahaha, că nu-i frumos să-njur aşa un geniu/ o (eu)genie blondă.

  Răspunde

 2. Posted by Cronica lui Anonimus on mai 12, 2008 at 7:21 pm

  Imi curg lacrimile! Emotionant, patrunzator. Arta pura :)))))))))))))))))))))))))). Tot asa domnisoara redactorita shefa la Citynews. hahahahhahahah. Fa si o continuare: cafeaua de luni, marti, miercuri si tot asa. Intr-o luna poate scoti un roman care va fi predat generatiilor viitoare.

  Răspunde

 3. Posted by Cronica lui Anonimus on mai 15, 2008 at 4:54 pm

  Cand o sa ne mai incanti cu o astfel de scriitura???!!!. Astept cu nerabdare sa vad continuarea.

  Răspunde

 4. Posted by Cronica lui Anonimus on mai 17, 2008 at 3:00 pm

  Mai trecu` o zi fara ca Madalina cu parul de foc sa nu faca o continuare la „Cafeaua de duminica..Hai Madalino, curaj, iti tinem toti pumnii!!!!!!

  Răspunde

 5. Posted by prodan on mai 19, 2008 at 1:30 pm

  boring..

  Răspunde

 6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Răspunde

 7. Posted by rony on noiembrie 12, 2008 at 12:17 pm

  super frumoasa descrierea…. ma gandeasc ca in fiecare zi cobor si urc dealul feleacului maca odata si nu m-am oprit niciodata sa simt cum e sa-ti fie tot Clujul la picioare…maine voi incerca cu sigurantza. Merci

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: