Lucruri neplacute

UPDATE: le multumesc tuturor celor care au scris despre incidentul de aseara si si-au declarat solidaritatea cu cei agresati.

In aceasta seara, Alin (sef departament spor la ZIUA de Cluj) si-a primit una peste fata de la niste domni care se cred stapanii de pe Moina. tot in aceasta seara, cativa suporteri au fost agresati, iar Gelu Radu (redactorul-sef de la citynews.ro) a fost si el agresat, lovit, impins de aceeasi oameni.

Totul s-a petrecut sub privirea ingrozita a unui copil,prins in mijlocul evenimentelor. Tot acoloa fost prezent si fostul manager de la U, Alin Tise, care ne-a declarat ca va depune declaratii si ca va spune tot ce a vazut.

Fotografiile si filmarile care au aparut deja pe toate posturile de televiziune si site-uri demonstreaza clar ce s-a intamplat. Ei sustin ca si-au facut treaba. Noi ca au abuzat Si daca Politia nu va lua nici o masura riscam sa ajungem sacul de box a tuturor celor care actioneaza numai din instinct de turma, nestiind exact ce si de ce fac asta.

Reclame

One response to this post.

  1. […] bloggeri, au scris Vasile Racoviţan , Andrei Crivăţ, Andrei Aroneţ , Andi Daiszler, Mădălina Mocanu . O să revin cu update-uri după […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: