Mă fac pensionar

In cazul în care sunteţi pensionari, aveţi 100% siguranţa că cineva veghează asupra voastră. Un partid de opoziţie, unul de la putere, oricum cineva se gândeşte întotdeauna să mai dea o pulpă de pui, un mic, să mai organizeze o zi a Pensionarilor…să dea tot felul de gratuităţi.

Ultima…pensionarii cu pensii de 1200 de lei (adică 12 milioane de lei vechi) vor avea parte de gratuite pentru transportul urban din Cluj. Păi şi salariaţii care iau minimul pe economie? Cu ei ce facem? Propunerea vine din partea PSD Cluj-Napoca, care tot ieri a făcut public faptul că strânge semnături pentru a-l convinge pe Tăriceanu să mărească pensiile de la 1 noiembrie. Asta cu toate că premierul a anunţat deja că visul PSD se va împlini.

Oricum, propunerea îmi miroase a campanie electorală…că deah, mai e puţin şi hăpt alegerile locale la uşă, iar pensionarii sunt cei mai consţiincioşi votanţi.

Unii zic că ceea ce li se oferă pensionarilor, care se plimbă de plictiseală cu RATUC-ul şi aglomerează mijloacele de transport în comun se numeşte discriminare. Alţii discriminare pozitivă. Oricum ai lua-o, miza e una singură: ştampila pe care scrie VOTAT.

Şi cu o astfel de politică socială, nu mai bine te pensionezi ?

Reclame

3 responses to this post.

 1. problema cea mai penibila e ca abonamentul ala daca costa 35 de lei! Deci eu cred ca e vorba de umulirea pensionarilor!

  Răspunde

 2. Posted by tweetyshor on octombrie 11, 2007 at 8:58 am

  Una peste alta. ia zi, votezi propunerea PSD?

  Răspunde

 3. eu cred ca nu se pune problema „maririi pensiilor”, ci problema stabilirii corecte a cuantumului lor! Dar pana acum guvernele nu s-au gandit la asta ci la principiul „mai da-le o suta Nicule”! la sedinta cu majorarea cuantumului pensiei pentru alocarea de reducere-la 1200 lei , NU VOI participa!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: