PD, îţi sună în timpan durerea din Tecuci

Mă rog, iniţiativa a venit din partea cui mă aşteptam mai puţin de la Cluj. Oamenii aceia efectiv zac în noroi de câteva zile şi sunt sfârşiţi. DAcă anii trecuţi s-au făcut tot felul de campanii, teletonuri şi alte minuni, anul acesta tăcerea a cam cuprins presa din acest punct de vedere. Subiectul a fost eclipsat din cauza altor evenimente, precum operaţia de tiroidă a lui Băsescu şi de alegerea patriarhului.

Dar oamenii aceia chiar au nevoie de ajutor, pentru că autorităţile de acolo (atenţie, primarul e PD-ist) nu sunt în stare să facă absolut nimic. Inaginaţi-vă că au ajuns ajutoarele de la Guvern, dar Primăria Tecuci nu a avut cu ce să le distribuie. Plus că amărâţii care au fost blocaţi în casă timp de câteva zile nu au primit nici un fel de atenţie. Şi nu atenţia era importantă ci alimentele şi mai ales apa, căci oamenii de acolo au rămas şi fără apă imediat după viitură.

PSD Cluj-Napoca a anunţat astăzi că va începe o strângere de fonduri pentru cei care au rămas fără case, bunuri materiale etc. Îi anunţ însă să-şi asigure şi transportul şi să nu lase colectările pe mâna autorităţilor locale, ci să se ocupe personal de împărţirea lor. Că altfel, totul e fără sens.

Repet, iniţiativa vine din partea cui mă aşteptam mai puţin. Eu cred că PD-ul trebuia să fie primul care să organizeze o astfel de strângere de fonduri, având în vedere că ţin în partid astfel de incompetenţi precum Eduard Finkelstein, primarul Tecuciului. Se aude?
Daţi pe google o simplă căutare cu „tecuci” şi veţi vedea ce durere e acolo. Şi la fel e şi la mine în suflet când îmi văd oraşul ca după luptă, când văd în fotografii şi la televizor cum oamenii de acolo dorm în paturi ude şi pline de noroi, în case cu ziduri parţial dărâmate…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: